Lépjen be a TV-zés világába!
2017. október 19. csütörtök 18:04
szavazz most
vígjáték

A kabalapasi

Laza,könnyed vígjáték nézzétek bátran! Nézőpont kérdése, hogy főszereplőnket szerencsésnek vagy inkább pechesnek tekintjük.

politikai dráma

Gyávák és hősök

0 komment

Ha Robert Redford rendez, akkor nyomatékosan a gondolatok kerülnek középpontba! A film hangvétele teljes mértékben komoly, jó témaválasztással és egyértelmű mondanivalóval!

sci-fi akciófilm

Looper – A jövő gyilkosa

0 komment

Ez a film egy valódi gyöngyszem a sci-fi filmek szerelmeseinek! A Looper egy szuperül összetett, meglepő fordulatokkal és pazar színészi alakításokkal rendelkező alkotás!

történelmi dráma

Agora

0 komment

Az Agora című alkotás elsősorban azoknak fog tetszeni, akik szeretik a látványos jelenetekben gazdag történelmi filmeket. Izgalmas, teljes mértékben élvezhető mű!

fantasztikus akciófilm

Thor: Sötét világ

0 komment

Az agylazító szuperhős-mozi kedvelőinek ajánlom ezt a filmet! Azon kevesek közé tartozik, amely jobb az elődjénél.

akcióvígjáték

Red 2

0 komment

Egyszerű történet, remek színészekkel. A Red 2 kiváló választás, ha pihenésként egy agyzsibbasztó filmre vágysz!

akciófilm

Hullámtörők

0 komment

Látványos nyíltvízi akciók vízimentőkkel, akik valóban életeket mentenek! A Hullámtörők című film megmutatja a szakma igazi oldalát.

filmdráma

Egy gésa emlékiratai

0 komment

Filmvászonra álmodták az azonos című, nagysikerű bestsellert és íme, itt az eredménye! Azoknak ajánlom, akik szívesen kalandoznának a japán kultúra roppant izgalmas, erotikus és túlfűtött birodalmában.

akciófilm

Halálfutam

0 komment

Igazán élvezetes számodra ez a film, ha szereted a bőgő motorokat, a fegyveres üldözéseket és persze Jason Statham-et. Tartalmi mondanivalóra ne nagyon számíts, de az ilyen filmeknél nem is az a lényeg!