Lépjen be a TV-zés világába!
2018. szeptember 19. szerda 10:46

David Duchovny nem bocsát meg

2008-11-20 13:05

Megosztás

Bocsánatot kért egy brit lap az X-akták sztárjától, mert azt sugallta, hogy a színész házassága egy románc miatt ment tönkre.

A szigetországi The Daily Mail nyilvánosan bocsánatot kért David Duchovnytól és a családjától. A sajtóorgánum ugyanis az elmúlt hónapban egy cikkében azt írta, hogy romantikus viszonyba keveredett a teniszedzőjével, sőt el is jegyezte őt. A cikket az újság internetes változatáról levették, de ez nem változtatott a tényen, hogy az írásban arra utaltak, hogy a színésznek viszonya van a magyar származású Edit Pakay teniszezővel. David a valótlan állítások miatt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bírósághoz fordult.
A Daily Mail azt írta bocsánatkérésében: „Október 19-én David Dachovny színészről talán azt sugalltuk, hogy intim viszonya van Edit Pakay teniszezővel. Belátjuk, hogy ez az információ pontatlan volt. Dachovny és Pakay kizárólag baráti viszonyban vannak egymással, és alkalmanként teniszpartnerek. Kapcsolatuk nem játszott szerepet a Dachovny házaspár különválásában. Elnézést kérünk Pakaytól és Dachovny-tól és a családjától.
David és felesége Tea Leoni októberben költöztek szét, 11 évnyi házasság után. Az X-akták nyomozója bevallottan szexfüggő, melyet egy rehabilitációs intézményben kezeltetett.

OA