Lépjen be a TV-zés világába!
2018. szeptember 19. szerda 11:18

Tévedett a sztár: Azt hitte, rossz év után jó jön...

2009-01-12 15:53

Megosztás

Az X-Akták egykori sztárja köszöni, jól van, bár David Duchovny nem tagadja, nagyon nehéz év áll mögötte.

David Duchovny bevallása szerint már jól van a tavalyi év botrányai után. A színész a Golden Globe díjátadója előtt az Access Hollywood újságírójának így nyilatkozott: „Az elmúlt év nehéz volt, de mondhatom, soha nem éreztem magam jobban. Úgy gondolom, amennyire lehet, jobban vagyok és a családom is.”
Az elmúlt évben ugyanis David beismerte, hogy szexfüggő, így a problémája miatt augusztusban még kezelésekre is járt. Két hónappal később pedig már arról szóltak a hírek, hogy tönkre ment a házassága Tea Leonival és válnak. Ám a díjátadó éjszakáján David elárulta, hogy Tea fia telefonjáról sms-t küldött neki a díjátadó sikeréért drukkolva.
„Erős az egész család, telve szeretettel, és igazán hálásak vagyunk az értünk való aggódásért, figyelemért” – mondott köszönetet. Sőt, a színész úgy látja, családjának ügyei végre jóra fordulnak: „Az életem megváltozott, sokféle módon, de jó irányba” – tette hozzá.
A Golden Globe ezúttal kimaradt a jó időszakból: Duchovny a Kaliforgiával most nem aratott, Alec Baldwin vihette haza a glóbuszt a 30 Rocknak köszönhetően.
 

OA