Lépjen be a TV-zés világába!
2018. január 20. szombat 00:04

Lekerült a kötés Barbaráról

2009-02-24 10:44

Megosztás

Legerszki Kriszta sosem találkozott elődjével Mészáros Kittyvel.

A Mokka vendége volt kedd reggel a Jóban rosszban régi-új Barbaráját alakító Legerszki Kriszta, akinek arcát a tegnapi részben pillanthatták meg a nézők. A fiatal színésznő szerényen nyilatkozott az élményeiről.
“Az első forgatási napon nagyon izgultam, alig tudtam aludni. De végül könnyű volt beilleszkedni, amikor már megérkeztem a stúdióba, hatalmas nyugalmat éreztem – mesélte.”
Kriszta bevallotta, hogy régebben nem kísérte figyelemmel a sorozatot, csak miután kiválasztották, akkor hozta be a lemaradását a szereppel kapcsolatban.
“Sajnálom, hogy nem találkoztam a Barbarát korábban alakító Mészáros Kittyvel, de mire véget ért a casting, ő már elutazott, így nem tudtunk beszélni.”
Mint megtudtuk, Kriszta számára a színház jelenti a nagy a szerelmet, de igazi kihívásnak tartja a tévét és úgy érzi ez hatalmas ajándék az élettől.
“Teljesen más, mint a színház. Nagyobb figyelmet igényel, hiszen rögtön jónak kell lenni,  a felvétel pillanatában hozni az érzelmet és az impulzust. Nagyon kritikus vagyok magammal, sokszor újra vennék egy-egy jelenetet, de mindig megnyugtatnak, hogy jól csinálom.
Kata azt is elárulta, hogy Barbara karakterét még sok negatívum éri majd, így igazán hihető lesz a változás, amin keresztül megy.

Kapcsolódó linkek:
tv2.lap.hu
sorozat.lap.hu

Timi