Lépjen be a TV-zés világába!
2019. augusztus 21. szerda 05:33

Nicsak, de megnőtt ez a kölyök!

2009-08-05 12:42

Megosztás

Mintha csak tegnap lett volna, hogy David Gallagher a Nicsak ki beszél mostban apa és anya, nagyobbik szeme fényét játszotta. Mára a helyes gyereksztárból komoly férfiember lett, aki most februárban töltötte be a 24-et. Ma este megnézheted milyen volt egykor, mi pedig megmutatjuk, milyen most!

David Gallagher alig volt 2 éves, amikor elkezdett reklámokban szerepelni, 8 esztendősen pedig az egyik legimádottabb filmes csemete, Mikey Ubriacco bőrébe bújt a harmadik Nicsak… moziban, amit ma este megnézhetsz az RTL Klubon.
Később egyébként újra játszott együtt filmes papájával, Travoltával a Csodabogárban, ám a siker inkább a tévéhez köti – eddig. Hiszen megkapta a Hetedik mennyországban Simon Camden szerepét.  
Davidnek egyébként két fiú testvére és két lány testvére van. Amiben pedig egyértelműen Travolta fölé nőt, hogy nem csupán elismeri, hogy Killian nevű testvére autista, de egyenesen a szóvivője lett a C. A. N. (am. képes magyarul, a Cure Autism Now rövidítése – a szerk.)  nevű szervezetnek. Ezzel szemben a beteg gyermekét nemrég tragikusan elvesztő színész évekig tagadta, hogy fia ebben a kórban szenvedne.
A fiatal sztár önéletrajzában egyébként több neves sorozat szerepel: többet közt láthattuk a CSI: Miami, a dr. Csont vagy a Gyilkos számok egy-egy epizódjában is. Moziba legközelebb 2010-ben kerül a Trophy Kids című vígjátékkal.

OA