Lépjen be a TV-zés világába!
2018. január 24. szerda 00:14

Morgós House végre boldog lesz?!

2009-10-02 12:48

Megosztás

Hugh Laurie az egyik legjobban fizetett színész lett Amerikában, ettől függetlenül honvágy gyötri, és méla kórban szenved.

A hazájában is elismert színész a forgatások kedvéért költözött át Európából és Amerika túlpartjáig meg sem állt. Mindezt annak ellenére vállalta, hogy a forgatások ideje alatt hónapokig nem láthatta a családját. De nehogy azt higgyük, hogy a fehér köpeny a legfőbb vonzerő számára! (Amit egyébként sem igen visel.)
A Dr. House sorozat főszereplőjének a vigaszt valószínűleg az a több mint 9 millió dolláros évenkénti összeg jelenti, amelyet a sorozatot készítő Universal Media Studios producerei ajánlottak neki a következő négy évre. Így 49 éves színész fizetése meghaladja a 400 ezer dollárt epizódonként.
A nem kevés fizetést azért Charlie Sheen elég szépen leörözi 880 ezer dolláros epizódonkénti gázsijával a Két pasi – meg egy picinek köszönhetően, valamint a CSI: helyszínelők csoportvezetője, William Petersen is jól megközelíti a maga 600 ezer dollártjával részenként. A sorozatsztár hölgyek közül Mariska Hargitay viszont épp annyit kap, mint a morózus kedvenc. 400 lepedőt visz haza a színésznő a Esküdt ellenségek: Meggyalázott áldozatok (máshol Különleges ügyosztály) nyomozójaként.
Kezdetben Laurie annyira nem volt boldog, hogy egy ideje egyenesen súlyos depresszióról szóltak a hírek. Még a sikere sem vidította fel, mert családja a tengerentúlon maradt. Ám a nyár folyamán felesége úgy döntött, a forgatások idejére átköltözik férjéhez a gyerekekkel. Most pedig a kassza is szépen tele lesz: minden adott a boldogsághoz.
Doktor House végre visszatér a magyar képernyőre is a TV2-n, igaz egyelőre marad a nosztalgia a 2. évad 24. részével.
 Foto:Northfoto

OA