Lépjen be a TV-zés világába!
2017. augusztus 19. szombat 03:28

Foci Eb-sorsolás élőben!

2014-02-20 23:34

Megosztás

Tudja meg első kézből, kivel kell megmérkőznie a magyar válogatottnak ahhoz, hogy kijusson a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra!

A selejtező sorsolását a Duna televízió vasárnap 12 órától élőben adja Nizzából Menczer Tamás kommentálásával. A műsor online, azaz a telesport.hu oldalon is nézhető lesz. A Kossuth Rádióban 13.05 órától Gulyás László vendégeivel, Várhidi Péter és Bozsik Péter korábbi szövetségi kapitányokkal értékeli a történteket.
Kövesse élőben a sorsolást! (fotó: Europress)
Kövesse élőben a sorsolást! (fotó: Europress)
A szeptembertől jövő októberig tartó selejtezősorozatban 53 csapat indul, ezeket kilenc csoportba sorsolják majd - nyolc hatosba és egy ötösbe. Utóbbiba - versenyen kívül - a házigazda franciák is besorolást kapnak, de az ő mérkőzéseik nem számítanak majd bele a kvalifikációba. A csoportokból az első két helyezett, valamint a legjobb harmadik automatikusan továbbjut a most először 24 csapatos tornára, míg a további nyolc harmadik helyezett párokba rakva, oda-visszavágós alapon pótselejtezőn dönt a fennmaradó négy továbbjutó hely sorsáról. A magyar válogatottat a második kalapból húzzák majd ki.