Lépjen be a TV-zés világába!
2019. május 23. csütörtök 18:46

Gyúrós Józsi besokallt, lelépett a villából

2014-02-23 21:29

Megosztás

A villalakó lelkesedése úgy látszik megbicsaklott és úgy döntött feladja a játékot és hazamegy.

VV Józsi azzal indokolja szabadulni vágyását, hogy nincs megelégedve magával, nem tetszik a haja, az izma, karikásak a szemei, hiányoznak a barátai, a családja, legfőképp a barátnője, és haza akar menni – egyszóval utálja már a benti életet.

VVJózsi_C
fotó: RTL Klub


Miután előrukkolt az ötletével, a fiúnak volt pár nap gondolkodási ideje, ezalatt átgondolhatta, hogy marad-e vagy végleg elhagyja a villát. A többiek bár próbálták visszatartani, de Józsi kiállt az elhatározása mellett.

„Mielőtt bementem, egyáltalán nem gondoltam erre, hogy én fel fogom adni, meg se fordult a fejemben. De ugye itt főként a bezártság kihozta belőlem azt, amit nem gondoltam, hogy belülről én igazából elég gyenge vagyok, sajnos ez így alakult. Saját magamat adtam végig, nem hazudtam, nem taktikáztam, szívemből játszottam végig.” – mondta el Józsi az interjúban, miután kilépett.
A fiút igazából nem érdekelte a főnyeremény: „Nekem a mottóm, hogy pénzért nem lehet venni boldogságot, ezért kijöttem, feladtam”.
Legnagyobb bánata talán szerelme iránti vágyódás volt, nagyon hiányzott neki ugyanis párja. Bár a lány meg is látogatta őt, de úgy látszik ez nem volt elég idő arra, hogy feltöltődjön szeretettel.
Józsi nem volt boldog, de ez talán a képernyőkön is átjött a nézők számára. Szenvedett és előbb vagy utóbb az emberek is hazaküldték volna, ha párbajra került volna a sor.