Lépjen be a TV-zés világába!
2019. május 23. csütörtök 18:50

Jönnek a farkasvérűek a Disney csatornára

2014-04-27 15:15

Megosztás

A húsvéti hangulat a múlté, a családi filmválogatásnak vége, előbújnak az eddig rejtőzködő a farkasvérűek. A Wolfblood rajongói a sorozat dupla epizódjait élvezhetik hétfőtől egy teljes héten keresztül. De mi a különbség a vérfarkasok és a farkasvérűek között? Minden kiderül a kettős életet élő farkasvérű tinik, Maddy és Rhydia életéről, kezdődjön a borzongás!

Maddy Smith közel normális tiniként él szüleivel egy kis vidéki városban. A hétköznapi család és az átlagos tinédzser álarca mögött azonban nagy titkot rejteget, hiszen Maddy a farkasvérűek családjába tartozik. Hogy ez miben mutatkozik meg? Olyan szuper képességeik vannak, mint az emberfeletti sebesség, erő vagy éppen érzékszervek, és bármikor átváltozhatnak emberből farkassá.

Maddy éppen ismerkedik új képességeivel és az első átalakulására készül, amikor találkozik az új fiúval, Rhydiannal, akiről hamar kiderül, hogy szintén farkasvérű. Mivel Rhydian tapasztaltabb, segít Maddynek megbirkózni az első kihívással, de amikor a farkaslány azt hiszi, hogy túl van a nehezén, rá kell ébrednie, hogy kontrollálni az erejét sokkal nehezebb feladat. Rhydiannak, eközben meg kell birkóznia “vérszomjas” anyjával, aki azt akarja, hogy fia olyan szabadon mozoghasson, mint az igazi farkasok. Izgalmas, borzongós hét elé nézünk a Disney csatornán.
 Hatalmas titkok az átlagos tinédzserek álarca mögött (fotó: Disney)
Hatalmas titkok az átlagos tinédzserek álarca mögött (fotó: Disney)