Lépjen be a TV-zés világába!
2019. július 16. kedd 02:37

Ki mit tud helyett Ki mit Tube?

2014-08-12 15:27

Megosztás

A hírek szerint a Youtube is beszáll a tehetségkutató-bizniszbe. Az új verseny a Youtube-on fut majd, a szakmai hátteret a Google adja, a szervezést a Youtube-sztárokat menedzselő ügynökségek vállalták.

A világszerte döbbenetes mértékű, havi egymilliárd nézővel rendelkező videómegosztó pont a sokszínűségéből kíván előnyt kovácsolni: a Youtube-on semmi nincs korlátozva, lelkes amatőrök, cégek és gyakorlatilag profi produkciók ugyanúgy feltölthetik - és fel is töltik! - videóikat. Ahogy pedig ezt megszokhattuk, a közösség bármilyen gegre képes ráharapni, a tartalom utána szinte magától pörög minden közösségi oldalon.

Erre a sajátosságra építenek a szervezők, saját bevallásuk szerint is: „itt nincsenek határok, ezen a versenyen bárki, bármivel indulhat”.

A magyarított elnevezésből -  Ki mit Tube? - egyelőre nem lehet túl sokra következteni, de a hírnév után vágyakozók mindenképpen örülhetnek: számos ma is elismert magyar hírességet a legendás Ki mit tud? résztvevőjeként ismert meg a közönség.A tehetségkutatóról részletek jövő héten, a sajtótájékoztatón derülnek ki, azt azonban már most tudni lehet, hogy az eseményen részt vesznek a leendő zsűri tagjai: Puzsér Róbert kritikus, Sárközi Gyula koreográfus, a rapper Saiid, Fluor Tomi, Péterfy Bori, Mondik Noémi képzőművész, Puskás Peti, valamint a 444.hu újságírói, Ács Dani és Tamás Bence Gáspár.

Kíváncsian várjuk a híreket, de a projekt sikere nagyjából borítékolható, hiszen a tehetségkutatók műfajukból adódóan vonzzák a figyelmet. Sztárrá vált így már az olasz apáca, a 9 éves zongora-tehetség és a 84 éves bácsi is. Voltak már megdöbbentő témákban is hasonló műsorok; a lehetőségek  száma végtelen.