Lépjen be a TV-zés világába!
2019. július 16. kedd 02:20

Egyre népszerűbb a Ki mit Tube!

2014-09-03 11:30

Megosztás

A tehetségkutató indulása óta közel 300 kis videót töltöttek fel a versenyzők, amiket eddig több mint 2,5 millióan néztek meg.

Nagy sikert jósoltak az úttörőnek számító Ki mit Tube-nak, azonban arra talán még a támogatók és a zsűritagok sem számítottak, hogy ennyire népszerű lesz a tehetségkutató. Pedig az augusztus 21-i start óta több száz vállalkozó szellemű fiatal mutatta meg magát a videómegosztó közönségének.  


Nem meglepő módon zenés produkcióból van a legtöbb, de ha ellátogatunk a kimittube.hu-ra, vagy a hivatalos YouTube csatornára, akkor találkozhatunk táncosok, vloggerek, versmondók, humoristák, valamint extrém sportolók videóival is. A Ki Mit Tube-on az érdeklődők eddig 2 826 536 perc videót néztek meg. A közel 300 versenyprodukció mellett a 11 nap alatt több mint 60 zsűrivideó is felkerült az oldalra.
 
Ha ti is kedvet kaptatok a Ki mit Tubehoz, és szívesen megmutatnátok magatokat a nagyvilágnak, akkor nincs más dolgotok, mint szeptember 13-ig feltölteni magatokról egy maximum 5 perces videót. Ezután a 15 legtöbb szavazatot kapott versenyző sorsa a zsűri kezében van, akik kiválasztják a legjobb 5 produkciót. A top5 szeptember 21-én, a YouTube-on élőben megtekinthető döntőben méretteti meg magát az értékes nyereményekért.

 
További Ki mit Tube hírekért látogass el a tehetségkutató hivatalos oldalára, vagy olvasd el azt a cikkünket, melyben a zsűritagok véleményéről, a nyereményekről és további részletekről írtunk.

Forrás: mediapiac.com