Lépjen be a TV-zés világába!
2019. május 23. csütörtök 19:19

„Egy mindenkiért, mindenki Szulejmánért!!!”

2014-09-25 12:34

Megosztás

Utoljára Isaura felszabadításáért fogott össze ennyire a tévénézők tömege. A felháborodott nézők ugyanis - a tegnapi bejelentése óta- minden lehetséges platformon tiltakoznak az RTL Klubon futó Szulejmán sorozat szüneteltetése ellen.

Ahogy az már tegnap kiderült, a kereskedelmi csatorna a saját gyártású műsorai miatt jegeli a népszerű sorozatokat, így a Dr. Csont, A mentalista, a Taxi, A helyszínelők és a Szulejmán is lekerül képernyőről. Kolosi Péter programigazgató szerint "nagy események" történnek ősszel a csatornán.
 
2011 és 2014 között 139 epizód készült a Szulejmánból (Fotó: TV24)
2011 és 2014 között 139 epizód készült a Szulejmánból
(Fotó: TV24)

Több se kellett a Szulejmán rajongóinak, akiket valószínűleg hidegen hagy a Celeb vagyok, ments ki innen!, és sokkal szívesebben néznék inkább kedvenc török sorozatukat. Tiltakozásuk jeléül "Tiltakozunk RTL" néven saját Facebook csoportot hoztak létre, melyre folyamatosan jönnek az elégedetlenkedő kommentek:

- "a Szulejmánt akarjuk!!!!!!!!! ez az egyetlen amit még tv-n nézek..." 
- „Na ki kíváncsi a jó pénzért majomkodó pillanat emberekre celebekre csupa kis betűvel.
- „Szulejmant akarunk!!!! Nem erdekelnek a celebek!!!!
- „Külföldön élek és 1 éve pár honapja 1 alkalommal sem hagyom ki a Szulejmánt minden héten képes vagyok 20km utazni, hogy megnézhessem plusz fizetek érte!”
- „Na én többet nem nézem az RTL-t! Remélem a gatyájuk is rámegy a reklámadóra!”
- „Nem szoktam kommenteket írni, de ez már tényleg felháborító!! Bugyuta, hülye idióta senkiházi celebeket kell mutogatni?? Most komoly, hogy erre nagyobb igény van mint egy Szulejmánra??? Jesszus hova süllyedünk?

Természetesen a Facebook Szulejmán csoportján is özönlenek a reklamációk. A fanatikusok azt is kilátásba helyezik: addig nem tántorítanak, míg a csatorna nem enged követesüknek, és műsorra nem tűzi a sorozat folytatását.

Elégedetlenkedő kommentek tömkelege árasztotta el a Facebookot (Fotó: TV24)
Elégedetlenkedő kommentek tömkelege árasztotta el a Facebookot
(Fotó: TV24)

A Szulejmánnak egyébként óriási a népszerűsége - hazánkban több mint 110 ezer Facebook rajongója van- de számtalan arab ország és még Kína, Oroszország és Izrael is megvette a sugárzási jogokat.

2011 és 2014 között 139 epizód készült belőle, így tartogat még fordulatokat és könnyfakasztó jeleneteket a nézők számára. Egyelőre attól nem kell félniük a producereknek, hogy a sorozatot lapossága miatt jobb lett volna hamarabb befejezni.