Lépjen be a TV-zés világába!
2019. február 17. vasárnap 18:43

Újabb kultikus sorozatban vállal szerepet Ed Sheeran

2017-07-18 12:00

Megosztás

A Trónok harca után az egyik legnépszerűbb animációs szériában is benne lesz az énekes.

 
Tegnap virradóra kiderült, hogy már a Trónok harca új évadának nyitóepizódjában helyet kapott a hatalmas népszerűségnek örvendő Ed Sheeran hónapokkal ezelőtt beígért cameója, amelyről mi is megírtuk, hogy stílusosabb nem is lehetett volna.
 
Még le sem csillapodtak a kedélyek az angol énekes-dalszerző vendégszereplése körül, máris itt az újabb nagy hír, miszerint Sheeran ismét sorozatszerepet vállalt. A Mashable beszámolója szerint azonban a fizikai valójában ezúttal nem lesz majd látható, ugyanis a méltán legendás A Simpson család egyik karakterének fogja a hangját kölcsönözni.
 
 
Ed Sheeran (@teddysphotos) által megosztott bejegyzés,
 
Miként az a fenti Instagram-poszt fotóján is látható, Sheeran egy kalapos srácot fog megszólaltatni az ősszel már a 29. évadához érkező animációs sorozat Haw Haw Land című zenés epzódjában, amelyet nyilvánvalóan a hat Oscarral kitüntetett Kaliforniai álom (La La Land) című musical ihletett. Sheeran figurájáról annyit tudni, hogy a neve Brandon lesz és Lizával fog kavarni a készülő részben.
 
Hogy mikor kerül tévéképernyőkre Haw Haw Land, még nem ismert, mindenesetre az már fix, hogy A Simpson család új szezonja október 29-én fog startolni az amerikai Fox műsorán.