Lépjen be a TV-zés világába!
2019. augusztus 21. szerda 04:34

Amerika tehetségkutatója imádja a magyar táncosokat

Az America's Got Talent színpadán versenyző táncos show-csapat, a magyar Freelusion Dance Company, amely elképesztő táncperformanszokat ötvöz 3D számítógépes grafikával, már feltűnésekor a zsűri és a netezők kedvence lett, és a tegnapi adásban is letarolta a zsűri tagjait.

Ron Perlman Isten kezének képzeli magát - előzetes

0 komment

Az Amazon Hand of God című új szériájában a színész egy korrupt bírót játszik, aki a megvilágosodását követően abban kezd hinni, hogy Isten feladatokat ad neki.

Meghalt a Nagy Fogyás egykori szereplője

0 komment

A nyolc évvel ezelőtti fogyasztóműsor egyik részvevője 44 évesen hunyt el túlsúlya és szívbetegsége miatt.

Az Aranyélet lesz a legmenőbb magyar HBO-s sorozat

0 komment

Az ügyeskedő mutyi-kiskirály fehérgalléros bűnöző élete sem csak játék és mese - erről szól az HBO készülő szériája, az Aranyélet. A forgatáson jártunk.

A Trónok harca legjobbjai már a meghallgatáson is zseniálisak voltak

0 komment

Nem tudsz te semmit, Havas Jon - mondta ki életében először Rose Leslie, majd Trónok harca-sztár lett. Zseniális videót osztott meg a Trónok harca kulcsszereplőinek első feltűnéséről.

Baljóslatú Az ember a Fellegvárban adaptációjának trailere

0 komment

Sorozat készül Philip K. Dick világhírű regényből, amely egy olyan világban játszódik, ahol Németország és Japán nyerték meg a második világháborút.

Kőkemény a harcművészes zúzás az Into the Badlands előzetesében

0 komment

Újabb nagy dobásra készül a The Walking Deadet is futtató AMC, ugyanis a több zsánert ötvöző új produkciójuk egy szédületes akciósorozatnak ígérkezik.

A dráma a hangsúlyos a Hősök új trailerében

0 komment

A hétvégi Comic-Con alkalmából a Hősök folytatása: a Heroes Reborn is új előzetest kapott, amely látványát és hangvételét tekintve is erős lett.

Zord világban játszódik az új sci-fi drámasorozat - előzetes

0 komment

Colony lesz a címe az USA Network új produkciójának, amely a megszállás alatt tartott Los Angelesről és egy házaspár küzdelmes életéről fog szólni.

Feszkós és véres a Sikoly-sorozat új trailere

0 komment

Megérkezett a kifejezetten a Comic-Conra összeállított előzetes az MTV szériájához, amely bőven mutat az új Szellempofa öldökléseiből is.