Lépjen be a TV-zés világába!
2019. június 19. szerda 04:55

Rohanás

Faster

színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 2010., hossz: 94 perc

A szabadulás nem egyenlő a szabadsággal. Egy férfi (Dwayne Johnson) kiszabadul a börtönből, és tudja: legfontosabb feladata az, hogy megbosszulja a testvére halálát, akivel együtt vett részt egy félresikerült betörésben. Nem érdekli, hogy vannak-e tanúk. Nem finomkodik. Akinek része lehetett az árulásban, annak vége.
Tudja, hogy csak néhány órája van. A nyomában egy zsaru (Billy Bob Thornton) és egy bérgyilkos (Oliver Jackson-Cohen). Ő mégis mindenen keresztülverekszi magát, hogy megtudja, pontosan mi történt azon a végzetes éjszakán, megtalálja a bűnöst, és a szemébe nézzen...

Szerinted?

Szerinted mindenkivel leszámol Driver, akivel akar?

Igen Nem

Szereted?

IMDB: 6.5

Szereplők

  • Dwayne Johnson (Driver)
  • Billy Bob Thornton (Zsaru)
  • Oliver Jackson-Cohen (Gyilkos)
  • Moon Bloodgood (Marina)
  • Tom Berenger (Warden)

Stáb

  • rendező: George Tillman Jr.
Vetítések

Csütörtök

Film Now - 07.04. 18:15

Péntek

Film Now - 07.05. 03:15

Extrák

Info

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton[1] (1955. augusztus 4. Hot Springs, USA) amerikai színész, forgatókönyvíró és alkalmi rendező, drámaíró és énekes. Az 1990-es évek közepén tett szert jelentősebb hírnévre, miután ő volt a Pengeélen (Sling Blade) című film forgatókönyvírója, rendezője és egyik szereplője is egyben, amiért megkapta az Oscar-díjat a legjobb adaptált forgatókönyv kategóriában. A film óta sikeres karriert futott be filmszínészként Hollywoodban. Thorntont a média gyakran úgy írja le, mint "Hollywood alfahímje".[2]

Imdb

Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton was born in Hot Springs, Arkansas on August 4, 1955, to Virginia Roberta (Faulkner), a psychic, and William Raymond (Billy Ray) Thornton, an educator, high school history teacher, and basketball coach (now deceased). He has three younger brothers, James Donald (Jimmy Don), born in 1958 and now deceased, James (Jim) Bean and John David, born in 1969. He has been married 5 times and has 4 children: daughter Amanda Brumfield, with Melissa Lee Gatlin (now Parish); sons William and Harry, both with Pietra Dawn Cherniak; and daughter Bella with 'Connie Angland' (qv). Billy Bob began his artistic career as a musician, playing drums and singing in a band called Tres Hombres, which once opened for 'Hank Williams Jr.' (qv). In 1981, he moved to Los Angeles with childhood friend 'Tom Epperson (I)' (qv) to pursue an acting and writing career. On the side, Billy Bob also sought work as a singer and drummer. He and Epperson tried for years to sell their scripts but no one was buying. During those rough times, Billy Bob neglected his health and subsequently landed in the hospital with heart problems due to malnutrition. In 1992, Billy Bob starred in _One False Move (1992)_ (qv), a movie he co-wrote with Epperson. The team finally received attention because of this work, which was very well received in Hollywood. His popularity increased steadily, especially after _Sling Blade (1996)_ (qv) which he wrote, directed and in which he starred.

Info

Börtönbüntetés

A börtönbüntetés a szabadságvesztés büntetés börtön fokozatban történő végrehajtási módja, illetve annak tartama.
A börtönt – mint végrehajtási fokozatot – a bíróság határozza meg az ítéletében. A fokozat végrehajtására szolgáló intézetet a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) illetékes szervezeti egysége jelöli ki.
A börtönbüntetés végrehajtása során az elítélt

rövid tartamú eltávozása kivételesen engedélyezhető, külső munkában kivételesen vehet részt,
életrendje meghatározott, irányítás és ellenőrzés alatt áll,
a büntetés-végrehajtási intézet kijelölt területén szabadon járhat.
A börtönbüntetés végrehajtásának általános szabályaitól enyhébb végrehajtási szabályok (EVSZ) alkalmazhatóak, ha:

az elítélt személyiségére,
előéletére,
életvitelére,
családi körülményeire,
bűnözői kapcsolataira,
a szabadságvesztés során tanúsított magatartására,
az elkövetett bűncselekményre, és
a szabadságvesztés tartamára
tekintettel a szabadságvesztés célja az enyhébb végrehajtási szabályok alkalmazásával is elérhető.
Azt az elítéltet, aki a büntetését börtön fokozatban tölti, és a szabadságvesztésből legalább öt évet kitöltött, a társadalomba való beilleszkedése érdekében, a várható szabadulása előtt legfeljebb két évvel átmeneti csoportba lehet helyezni.

Info

Dwayne Johnson

Dwayne Douglas Johnson, becenevén The Rock, vagyis A Szikla (Hayward, Kalifornia, 1972. május 2. –) polinéz származású amerikai színész, testépítő és profi pankrátor.[2][3][4] Kaliforniában született Ata és Wayde Bowles fiaként. Hawaiin, Honoluluban nőtt fel, de rövid ideig élt Új-Zélandon, Aucklandben az édesanyja polinéz családjánál. A 11. évfolyamot már a pennsylvaniai Bethlehemben kezdte meg. Itt kezdett el futballozni és az atlétikai csapat tagja is volt. Később Floridába költözött, ahol teljes ösztöndíjjal felvételt nyert az egyetemre. Itt ismerkedett meg későbbi feleségével. Dwayne az iskolai focicsapat, a Miami hurrikánok sztárja volt és 1991-ben a miami egyetemek nemzeti bajnokságán is rész vett. Játszott a Kanadai Nemzeti Ligában a Calgary Stemeders csapatában, de két hónap után térdsérülés miatt be kellett fejeznie a szezont és így elszalasztotta az NFL-ben való szereplést is.[1]

1995-ben kriminológia és fiziológia szakon fejezte be az egyetemet. Ezután úgy döntött, hogy apja Rocky Johnson és nagyapja, Peter Maivia nyomdokaiba lép, és birkózó lesz. A WWE - eredeti nevén WWF- pankrátoraként szerzett hírnevet. 1996 és 2004 között ő volt az első harmadik generációs szupersztár a cég történetében. Két évvel azután, hogy csatlakozott a WWF-hez, meg is nyerte a bajnokságot. Dwayne lett a legnépszerűbb sportolója és a cég reklámarca. A hawaii-i múltjára való tekintettel 2004-ben egy tradicionális szamoai tetoválást készíttetett a bal felkarjára.

Tudtad hogy?

A Pofázunk és végünk főszerepeit, James és Ben karakterét eredetileg Dwayne Johnson-nak és Ryan Reynolds-nak szánták.