Lépjen be a TV-zés világába!
2019. július 22. hétfő 11:46

A második esély

színes, magyarul beszélő, amerikai ismeretterjesztő sorozat

Tia Maria Torres pitbull tréner mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa: a pitbullok nem közveszélyesek. Tia létrehozott egy kutyamenhelyet, ahol azoknak az állatoknak ad biztos menedéket, akiket sikerült kimenteni kegyetlen gazdáik karmai közül. Munkájában szabadult fegyencek segítenek neki, akik maguk is megpróbálnak újra beilleszkedni a társadalomba. Az epizódok során a fegyencek és a pitbullok együttes erővel küzdenek az elismertségért és az elfogadtatásért. Fölemelő, állhatatos munkájuk révén a pitbullok új arcát ismerhetjük meg.

3. évad
A poros semmi közepén egy 10 hektáros intézményben 200 pitbull él együtt feltételesen szabadlábra helyezett bűnözőkkel. Mi bennük a közös? Az ember és az ember legjobb barátja együtt kap esélyt a felejtésre, a talpra állásra és az újjászületésre. A vállalkozás mozgatórugója egy rendkívüli nő, Tia Maria Torres, a neves pitbulledző, a Villalobos menhely megalapítója, aki nappalait és éjszakáit is annak szenteli, hogy második esélyt adjon a hétköznapok világában alulmaradt kutyáknak és embereknek. Az újabb sorozat epizódjaiban Tia egy sor új kihívással és váratlan eseménnyel szembesül. Lányai, Tania és Mariah már aktívabb szerepet vállalnak a központ fenntartásában; tanúi lehetünk a feltételesen szabadlábra helyezett Armando életében bekövetkező egyik legfontosabb pillanatnak; és egy már háromszor visszautasított pitbull szívszorító örökbefogadásának. A Villalobos menhely legfontosabb feladata változatlan: meg akarják menteni a pitbullokat a veszélyes és megalázó helyzetektől és mindent elkövetnek, hogy egy családnál szerető és tartós otthonra leljenek.

Ismét találkozhatunk Tia Maria Torres pitbulledzővel, aki annak szenteli az életét, hogy megmenti, rehabilitálja és átképzi a pitbullokat, hogy új gazdát találhassanak nekik. A Villalobos menhely alapító tulajdonosaként az USA legnagyobb pitbullmenhelyén a félreismert állatokat feltételesen szabadlábra helyezett elítéltek gondjaira bízza, és így egyszerre kínál esélyt az embernek és az ember legjobb barátjának is a változásra és az újjászületésre. A sorozatban Tia szorul rá a többiek segítségére, amikor egy súlyos sérülés miatt ágynak esik, és egy ideig nem tudja vinni Villalobos ügyeit. Mindenkinek ki kell vonulnia, amikor az éjszaka közepén be kell fogni egy szökött kutyát. Közben Earl, a Villalobos család egyik legkedveltebb tagja visszatér a rehabilitációból, és reméli, hogy Tiával és a kutyákkal új életet kezdhet. Amellett, hogy Detroittól kezdve a Mississippiig a legkülönfélébb helyekről fogadnak kutyákat, folyamatosan dolgoznak azon, hogy új gazdákat találjanak, New York Citytől San Diegóig. Tia és a csapat mindent elkövet, hogy mindenki kaphasson egy második esélyt az életben.

Szereted?

 
Vetítések

Hétfő

Animal Planet - 07.22. 21:55

Kedd

Animal Planet - 07.23. 04:49
Animal Planet - 07.23. 06:25

Szerda

Animal Planet - 07.24. 04:49
Animal Planet - 07.24. 21:55

Csütörtök

Animal Planet - 07.25. 04:49
Animal Planet - 07.25. 06:25

Péntek

Animal Planet - 07.26. 04:49
Animal Planet - 07.26. 21:55

Szombat

Animal Planet - 07.27. 04:49