Lépjen be a TV-zés világába!
2018. május 24. csütörtök 13:33

Állítólag...

színes, magyarul beszélő, amerikai ismeretterjesztő sorozat

A Discovery Channel Állítólag című sorozatának újabb epizódjai, melyek szeptembertől kerülnek vetítésre, ismét nagyon izgalmasnak ígérkeznek. Az új részekből megtudhatjuk, hogy végződik az, amikor az elektromos kerítésre vizel valaki, képes-e felrobbanni a szilikonos mellbetét, és milyen veszélyes lehet a mobiltelefon használata a benzinkútnál. Továbbá megtudhatjuk, hogy a valóságban is megcsúsznak-e a banánhéjon vagy cukron az autók, ahogy azt filmekben szoktuk látni, valamint azt is, hogy Archimédesz képes volt-e csupán tükrök segítségével felgyújtani Rómát. Ez csak egy pár példa arra, hogy mivel is fognak megküzdeni a mítoszok megdöntésével foglalkozó műsor házigazdái.

6. évad
A sorozat hatodik évadjában Adam Savage és Jamie Hyneman leleplezi és tisztázza a tömegkultúra legelképesztőbb városi legendáit. Harmadik ízben jelentkezik a nézők által összeállított különkiadás: a dinamikus páros a javaslatok közül a négy legérdekesebbet vizsgálja meg közelebbről, hogy kiderítse, mi igaz a legendákból. Adam és Jamie elővesz egy hátborzongató második világháborús legendát, tesztel egy internetes videofilmet, amely szerint a cézium és rubídium kézigránát erejű robbanást idézhet elő, megvizsgálja, hogy a világ leggyorsabban növekvő növénye felhasználható-e kínzóeszközként, kiderítik, segíthet-e pár kupica brandy megelőzni a kihűlést. Fentiekből is látszik, hogy a nézőknek is vannak őrült ötleteik.

7. évad
Az Állítólag… a hetedik évadban is tovább keresi az igazságot a népszerű és kevéssé ismert városi legendákkal kapcsolatban. Jamie Hyneman és Adam Savage csapata - Tory Belleci, Kari Byron és Grant Imahara - személyes kíváncsiságukat tudományos módszerekkel kombinálva egyedi kísérletezési stílust alakítottak ki. Kiderül, meg tudunk-e gyújtani egy gyufát pisztolygolyóval vagy hogy készíthető-e gyertya emberi fülzsírból... Emellett tökéletesítik a szeméttel teli konténerbe ugrás művészetét, így megtudjuk, hogy a szemeteszsákok valóban képesek-e csillapítani a zuhanás energiáját.

Szereted?

 
Vetítések

Csütörtök

Discovery Science - 05.24. 16:02

Szombat

Discovery Science - 05.26. 12:02
Discovery Channel - 05.26. 18:00

Vasárnap

Discovery Science - 05.27. 22:40

Hétfő

Discovery Science - 05.28. 17:40
Discovery Science - 05.28. 22:40

Kedd

Discovery Science - 05.29. 02:48
Discovery Science - 05.29. 07:14

Szerda

Discovery Channel - 05.30. 02:00