Lépjen be a TV-zés világába!
2019. augusztus 18. vasárnap 21:45

Matt Hatter történetei

színes, magyarul beszélő, angol animációs sorozat

Bemutatjuk Matt Hattert, a Multiverzum védelmezőjét, az utolsó Hatter hőst, aki… nem egy hétköznapi kisfiú.
Amikor családja új otthonba költözik – egy „The Coronet” nevű moziba – Matt előtt feltárul egy új dimenzió, ahol páratlan kalandok várnak rá. A filmek, mítoszok és legendák szörnyei és főgonoszai elmenekültek egy eddig ismeretlen dimenzióba, a Multiverzumba, ahol nagy pusztítást végreznek Lord Tenoroc uralma alatt.
Matt multivíziós szemüvege segítségével képes elutazni a Multiverzumba, ahol Roxie és Gomez, a a nyomkereső és az őr már küzd a szupergonoszok ellen és megpróbálja felkutatni Matt eltűnt nagyapját.
Irány a Multivízió!

Kalandozz egy másik dimenzióban az utolsó Hatter hőssel, Matt Hatterrel, a Multiverzum védelmezőjével!
Matt családjával egy „The Coronet” nevű moziba költözik ahol nem mindennapi felfedezést tesz – talál egy Multiverzumnak nevezett másik dimenziót.
Hamarosan azt is megtudja, hogy a filmek, legendák és mítoszok gonosz szereplői mind a Multiverzumba menekültek, ahol nagy felfordulást okoznak a gonosz Lord Tenoroc szolgálatában – de Matt ezt nem hagyja annyiban.
Ő ugyanis nem akármilyen iskolásfiú. Matt a Multivíziós szemüveg segítségével elutazik a Multiverzumba, hogy elfogja a gonoszokat és megkeresse eltűnt nagyapját.

Nézd a KidsCón minden pénteken Matt hősies kalandjait a Multiverzumban! Az ismétléseket hétfőn és pénteken láthatod.
Csatlakozz kedvenc Hatter hősödhöz, Matt Hatterhez a Multiverzumban! Matt, az iskolásfiú tovább védelmezi egy paralell világot a szörnyektől és Lord Tenoroc gonosztevőitől!
Amint a sorozat a vége felé közeleg, Mattnek meg kell tanulnia kiaknázni a Multivíziós szemüveg erejét, miközben minden eddiginél gonoszabb lényekkel szál szembe. A bányák védelmében párbajt vív a robbanékony természetű Főnixszel, majd Gomezzel együtt legyőzi a kőharcosok seregét, melyet a kígyóhajú Medúza vezet.
Végül nézd meg, hogyan próbálja megakadályozni Matt, Roxie és Gomez, hogy Gorsky professzor megtaláltja a Fénykövet, amely örök életet biztosítana neki. Ha nem tudják megállítani, örökké pusztítást és félelmet terjeszt majd a világban!

Szereted?