Lépjen be a TV-zés világába!
2019. július 16. kedd 01:55

Pán Péter legújabb kalandjai

színes, magyarul beszélő, rajzfilmsorozat

A J. M. Barrie regénye alapján, 2013-ban készült mesesorozat a felnőni sosem akaró, repülni tudó, különleges kisfiú, Pán Péter kalandjait követi nyomon. Pán Pétert és legjobb barátját, a forrófejű tündért, Csingilinget a kíváncsiság napjaink Londonjába vezeti, ahol ismét találkozik régi barátaival: Wendyvel és testvéreivel, Johnnal és Michaellel, valamint kutyusukkal, Newfyvel. A kis csapat körberepüli Londont, hogy aztán Sohaországba érkezve izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba csöppenjenek. A varázslatos szigeteken a gyerekek sellőkkel, sárkányokkal, indiánokkal találkoznak, itt nem ritkák a beszélő fák és virágok, sőt, maga a Mikulás is felbukkan. Természetesen még Sohaországban sem csak játékból és vidámságból áll az élet. Pán Péter ősi ellensége, Hook kapitány és kalózai azon mesterkednek, hogy legyőzzék a gyerekeket. A félkarú kalóz gonoszabb, mint valaha, de az idő fölötte is eljárt: Sohaországban más gonosz erők is színre lépnek, ezért Péter és Hook gyakran kénytelenek szövetkezni egymással...
A sorozat 26 epizódjából többek között kiderül, hogy takarítani bizony még Sohaországban is kell, és milyen születésnapi ajándéknak örül egy felnőni soha nem akaró kisfiú, vagy, hogyan lehet megakadályozni a rémálmokat. Választ kapunk arra is, mi történik Hook kapitány eltűnésekor, és miként végződik az Indián Faluban megrendezett hatalmas buli.
A mesében London olyan modern kori nevezetességei is megjelennek, mint a Tower híd, a nevezetes óriáskerék, azaz a London Eye, a Big Ben óratorony, a méltóságteljes Trafalgar tér vagy a Kensington Park.

Szereted?